koude isolatie

kwaliteit - kennis - ervaring

DE ANTI-CONDENS ISOLATIE

Condensatie is de faseovergang van gas- of damp-vorm naar vloeistof en is het tegenovergestelde van koken. Wanneer warme, vochtige lucht afkoelt tot onder het dauwpunt, zal de waterdamp in deze lucht condenseren. Warme lucht kan een grotere hoeveelheid waterdamp bevatten dan koude lucht. Bij condensatie van vocht uit de lucht komt warmte vrij, deze is gelijk aan het omgekeerde van de verdampingswarmte.

De flexibele elastomeer producten van Armacell zijn, met een ruime keuze voor verschillende toepassingen, uitermate geschikt om condensatie van installaties tegen te gaan. Door middel van rekenprogramma’s is eenvoudig uit te rekenen welke dikte er gebruikt moet worden om geen condensatie te krijgen.

Ook Pir-Plus of het hoogwaardige Insul-Phen is perfect inzetbaar voor anti-condens isolatie op koude- en koelsystemen. Naast de functie om condens te voorkomen wordt met deze oplossing ook veel energie bespaard.

De door ons geleverde materialen voor de koude isolatie zijn van industriële kwaliteit en worden onder andere toegepast bij Brouwerijen en frisdranken industrie.

Een kwalitatief goed aangebrachte koude isolatie vereist een groot vakmanschap, de isolateurs van Isotherm-Suriname beschikken over de nodige ervaring en vakmanschap waardoor een condensvrije en dampdichte isolatie gegarandeerd kan worden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Heeft u behoefte aan specifiek materiaal of wilt u stellingen kopen of huren?
We staan voor u te allen tijde klaar.

projecten

Ansu Fisheries
Surinaamse brouwerij
Staatsolie TLF prefabwerk
Staatsolie TLF rainshield
Parbo Brouwerij