BRANDWERENDE ISOLATIE

kwaliteit - kennis - ervaring

BRANDWERING VAN TECHNISCHE INSTALLATIES

Brand ontstaat als er sprake is van de aanwezigheid van zuurstof, ontstekingsenergie en brandbaar materiaal. De ontstekingsenergie is meestal de brandoorzaak. Het brandbare materiaal, is de enige beïnvloedbare factor. Zonder een brandbaar materiaal kan per slot van rekening geen brand ontstaan.

Rockwool en Ultimate wol van Isover behalen de beste isolatieresultaten en zijn daarom zeer geschikt voor brandwering van technische installaties en systemen.

Voor koude installaties voldoet de Armaflex Ultima aan de juiste brandeisen (B-S2-D0). Het product Pir-Plus (C-S2-D0) is in de meeste ruimtes van een gebouw inzetbaar. Insul-Phen (B-S1-DO) kan zelfs ook in vluchtwegen ingezet worden.

Isotherm-Suriname n.v. levert een groot scala aan isolatie materialen die voldoen aan alle eisen die de plaatselijke brandweer stelt. De maximale temperatuur en de brandvertraging zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Wij geven u graag een passend advies gebaseerd op de lokale brandweereisen en onze ervaring op dat gebied.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Heeft u behoefte aan specifiek materiaal of wilt u stellingen kopen of huren?
We staan voor u te allen tijde klaar.