Materialen

kwaliteit - kennis - ervaring

Materialen

Vanuit eigen voorraad kunnen verschillende isolatie- en afwerkings-materialen geleverd worden. Door internationaal gecombineerde inkoop bij verschillende isotherm-bedrijven zijn we in staat de benodigde isolatiematerialen tegen uiterst aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Assortiment THERMAFLEX

Thermaflex lijm
Lijm t.b.v. Thermaflex leidingisolatie.
Thermaflex Ultra M
Thermaflex Ultra M is een programma van flexibele polyethyleen buisisolatie, voorzien van een gewalste foliehuid en snelsluiting. De high tech look van dit programma zorgt voor een professionele afwerking.
Thermaflex ZZ
Thermaflex ZZ is een basisisolatiemateriaal, gemaakt van polyethyleen schuim en voor 1/3 ingesneden. Het heeft basis eigenschappen wat betreft isolatiewaarde en is economisch zeer voordelig.
ThermaLint
ThermaLint is speciaal ontwikkeld om leidingsystemen vorstvrij te houden. Het systeem schakelt in bij 4¿C resp. uit bij 7¿C. ThermaLint is een volledig automatisch verwarmingslint met ingebouwde thermostaat, verkrijgbaar in vastgestelde lentes variärend van 1 t/m 61 meter.
ThermaSmart PRO
ThermaSmart PRO is een nieuw en innovatie isolatiemateriaal voor alle HVAC toepassingen. Het materiaal heeft goede isolerende eigenschappen en voldoet aan de verscherpte brandnormen: brand niet, geeft vrijwel geen rook en geen giftige stoffen.

Overige assortiment

Armaflex_SH
Armacell
Gereedschappen
Gereedschappen
Hiltex_Supermat
Hoge Temperaturenwol
Insul-Pir 33
Insulphen
Isover_U_Protect_1000_S_Pipe_Section_(ULTIMATE_Protect_1000_S_Alu)
Isover
Rockwool_ProRox_SL_570
Rockwool
Soundac_BM-100
Soundac
ThermaSmartPRO
Thermaflex