Materialen

kwaliteit - kennis - ervaring

Materialen

Vanuit eigen voorraad kunnen verschillende isolatie- en afwerkings-materialen geleverd worden. Door internationaal gecombineerde inkoop bij verschillende isotherm-bedrijven zijn we in staat de benodigde isolatiematerialen tegen uiterst aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Assortiment ARMACELL

Arma-Chek D / S
Arma-Chek D is een flexibel, glasvezel versterkt ommantelingssysteem voor langdurige mechanische bescherming van Armaflex isolatie. Arma-Chek S is een ommantelingssysteem met een dubbellaag aluminium bekleding, gecoat met een speciale UV-bescherming en een PVC rug.
Armafix AF
De multifunctionele leidingdrager uit één stuk, voor een dampdicht isolatiesysteem.
Armafix NH
De Armafix NH is een leidingdrager voor koel- en airconditioninginstallaties om condens bij de pijpophanging te voorkomen.
Armaflex accessoires
De veelzijdige en complete set hulpmiddelen en accessoires om de professionele en betrouwbare Armaflex installaties nog meer te verbeteren.
Armaflex AF
Een zeer flexibel isolatiemateriaal met gesloten celstructuur en een hoge waterdampdiffusieweerstand, lage warmtegeleiding en ingebouwde Microban antibacteriële bescherming.
Armaflex HT
UV bestendige flexibele isolatie voor verwarming en sanitair, industriële en zonne-energietoepassingen tot 150c.
Armaflex LTD
Zeer flexibel cryogeen isolatiemateriaal met gesloten celstructuur voor gebruik in Armaflex Cryogenic Systems, dat betrouwbaarheid en prestaties biedt voor industriële procesleidingen en tanks. Ook bij lage tempraturen blijft het product uiterst flexibel.
Armaflex NH
De hallogeenvrije oplossing voor omgevingen met speciale veiligheidseisen. Gecertificeerd voor gebruik in maritieme toepassingen, spoorwagons en speciale gebouwen.
Armaflex SH
Het absolute topproduct voor professionals in de verwarmings- en sanitair branche. De zeer hoge energiebesparing, levert een aanzienelijke vermindering van de CO² uitstoot op.
Armaflex Ultima
Armaflex Ultima is een flexibele elastomeer geschikt voor de HVAC in woningen en utiliteitsbouw. De zeer goede rook/brandklasse maakt de Ultima uniek.
Armaflex XG
Armaflex XG is een flexibel thermisch isolatiemateriaal voor AC en commerciele bedrijfskoeling. De combinatie van de technische eigenschappen, een laag warmtegeleidingsvermogen en een hoge waterdampdiffusieweerstand, alsmede een marktgerichte prijs zijn bepalend voor een rendabele oplossing.
Tubolit
De Armaflex Tubolit is een flexibel, geäxtrudeerd isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur om warmteverliezen en geluid bij verwarmings- en sanitaire installaties te reduceren.

Overige assortiment

Armaflex_SH
Armacell
Gereedschappen
Gereedschappen
Hiltex_Supermat
Hoge Temperaturenwol
Insul-Pir 33
Insulphen
Isover_U_Protect_1000_S_Pipe_Section_(ULTIMATE_Protect_1000_S_Alu)
Isover
Rockwool_ProRox_SL_570
Rockwool
Soundac_BM-100
Soundac
ThermaSmartPRO
Thermaflex